• Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3
  • Slide 4
  • Slide 5
  • Slide 6
  • Slide 7
  • Slide 8
  • Slide 9
  • Slide 10
  • Slide 11
  • Slide 12

TERMIN: 22 LUTEGO 2020

MENU

 

ZUPA

FRANCUSKI KREM Z PORA PODANY Z BUŁKA PARYSKĄ

DANIE GŁÓWNE

WARKOCZ Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ PODANY NA SMAŻONYCH PRAWDZIWKACH Z SAŁATKĄ Z BURAKÓW I OGÓRKA KISZONEGO ORAZ KLUSECZKAMI SZPINAKOWYMI

I DANIE GORĄCE W FORMIE BUFETU

PIECZONY UDZIEC WIEPRZOWY

GOLONKO PIECZONE

ŻEBERKA W MIODOWEJ GLAZURZE

BIGOS STAROPOLSKI

PIEROGI WIELOSMAKOWE

FARFALLE Z KURCZAKIEM I SZPINAKIEM

ŻUREK

II DANIE GORĄCE

POLEWKA JURAJSKA Z TŁUCZONYMI ZIEMNIAKAMI I BOCZKIEM

BUFET ZAKĄSEK ZIMNYCH

WACHLARZ MIĘS PIECZONYCH I WĘDLIN

DESKA SERÓW SZLACHETNYCH

ŚLEDZIE Z ŻURAWINĄ

ŚLEDZIE TRADYCYJNE

ROŻKI Z SZYNKI WIEJSKIEJ Z MUSEM Z SUSZONYCH POMIDORÓW I Z MUSEM CHRZANOWYM I KAPAROWYM

GALARETKI ZE SZPARAGAMI I JAJKIEM

TYMBALIKI DROBIOWE

SAŁATKA CEZAR

SAŁATKA FANTAZYJNA

ROŻKI Z ŁOSOSIA Z KOPERKOWYM TWAROŻKIEM

BABECZKI FASZEROWANE

BUFET SŁODKI

CIASTA

DESERKI

NAPOJE GORĄCE (BEZ OGRANICZEŃ)

KAWA

HERBATA

NAPOJE ZIMNE (BEZ OGRANICZEŃ)

NAPOJE KONCERNU PEPSI

SOKI OWOCOWE

WODA MINERALNA

ALKOHOL

WÓDKA CZYSTA FINLANDIA 0,5L / PARA

DRINKI SERWOWANE PRZEZ BARMANA

IMPREZĘ POPROWADZI DJ WAIT

CENA: 200ZŁ/ OSOBA

 

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij 'Zgadzam się', aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.